Reuring in De Alkenaer: Earial, Apollonia en Zoë Van de Kerkhof

Op 3 juni (tussen 14u – 15u) vindt er een bijzonder optreden plaats tijdens Reuring, een sprankelend en eigenwijs literair initiatief van schrijver Alja Spaan. Dit maandelijkse literaire platform biedt een podium aan diverse dichters, schrijvers, musici en kunstenaars.

Op deze specifieke dag zullen singer/songwriter Steven van der Steen en de stadsdichter van Leiden, Zoë van de Kerkhof, het publiek verrassen met hun talent.

Steven van der Steen (Earial) zal zijn eigen nummers ten gehore brengen. Hij weet met zijn muziek een breed publiek aan te spreken.

Apollonia (Lonneke van Heugten) is poëet-performer en dramaturg. Met de poenkband GALM is ze getransformeerd tot frontvrouw. Ze is te spotten in haar habitat, het culturele leven van Alkmaar, tot ver daarbuiten.

Daarnaast zal Zoë van de Kerkhof, de stadsdichter van Leiden, een inspirerende voordracht geven. Met haar woorden weet ze de essentie van het leven te vangen en deze op poëtische wijze te verwoorden. Ze neemt je mee op een reis door haar gedachten en laat je op een andere manier naar de wereld om je heen kijken.

Dit bijzondere optreden tijdens Reuring is gratis bij te wonen. Het belooft een middag vol creativiteit en verwondering te worden. Mis het niet!