Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bender

23 november @ 20:15 22:30

Voorafgaand aan hun theatertournee vanaf januari 2025 speelt de band haar nieuwste werk.

Bender bestormt al jaren met succes de theaters en muziekpodia in het hele land. In 2024 staan ze opnieuw op de planken met het nieuwe liedjesprogramma ‘NOOIT WEGGEWEEST’.

De liedjes gaan over de verwarrende tijd waarin we leven, maar toch zeker óók over de mooie dingen waar we ons elke dag over kunnen verwonderen. Liedjes die raken: soms ontroerend en weemoedig,  soms vrolijk en uitbundig.

In samenwerking met kunstenares Christel Bouwmeester-Wassenaar heeft Bender onlangs de nieuwe single én videoanimatie ‘De wereld is je niet vergeten, vriend’ gepresenteerd in de voormalige gevangenis de Filmkoepel in Haarlem. Met het lied en met het filmpje vragen zij aandacht voor de vele (anonieme) burgers, schrijvers en journalisten die zich geweldloos verzetten tegen ondemocratische dictatoriale regimes, overal in de wereld.  En is dat niet hard nodig? De vrije wereld wordt steeds kleiner.

Video ‘De wereld is je niet vergeten, vriend’

€12,50

De Alkenaer

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket Bender
12,50
88 beschikbaar