L’Alkenaer in La Manille!

L’Alkenaer in La Manille!


De Alkenaer biedt in de Morvan een unieke ervaring voor wie even helemaal de stadse drukte wil ontvluchten. We bieden een locatie waarvan de verhuur direct ten goede komt aan de Stichting Cultuurpodium De Alkenaer. Op deze pagina willen we graag het prachtige huis en erf in La Manille, Frankrijk, onder uw aandacht brengen. Dit voormalige schoolgebouw, omringd door schitterende natuur, biedt een onvergetelijke ervaring voor liefhebbers van rust, authenticiteit en cultuur.

Over het huis

Het oude schoolgebouw in La Manille is een charmant gebouw, met een mooie architectuur en historisch karakter. Dit unieke pand biedt een bijzondere ervaring voor gasten die op zoek zijn naar een authentieke en sfeervolle accommodatie. Met zijn ruime kamers en smaakvolle inrichting creëert het huis een warme en comfortabele omgeving, ideaal voor een onvergetelijk verblijf.

Voorzieningen:
• Familiekamer, tweepersoonskamer en badkamer op eerste verdieping;
• Twee tweepersoonskamers op de begane grond. Aparte douche- en toiletruimte;
• Grote leefkeuken met toegang tot kelderruimte (nog nader in te vullen ruimte, denk aan speelkamer kinderen, spellenkamer/relaxruimte);
• Klaslokaal voorzien van toilet en keukenvoorzieningen. Ruimte heeft veel potentie en legio mogelijkheden.

Omgeven door natuur

Wat deze locatie werkelijk bijzonder maakt, is de betoverende natuurlijke omgeving. La Manille bevindt zich te midden van adembenemende landschappen, met glooiende heuvels, weelderige bossen en pittoreske valleien. Het is de ideale bestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Ontdek de verborgen pareltjes van de omgeving, geniet van prachtige wandelroutes en laat u betoveren door de rust en sereniteit van dit unieke stukje Frankrijk.

Cultuur en activiteiten

Naast de natuurlijke schoonheid biedt La Manille ook een rijk cultureel erfgoed en talloze activiteiten. Verken charmante dorpjes in de buurt, proef heerlijke streekgerechten en bezoek lokale markten vol ambachtelijke producten. Laat u inspireren door de kunstgalerijen en musea in de omgeving, en geniet van culturele evenementen en festivals die het hele jaar door plaatsvinden.
Bovendien is het mooie pand voor diverse soorten trainingen en coachingtrajecten te gebruiken, waaronder:

  • Theaterkampen waarin jonge talenten hun creativiteit kunnen ontwikkelen en zich kunnen uiten.
  • Schrijvers die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving om te werken aan hun literaire creaties.
  • Chambre d’hôtes waar gasten kunnen genieten van de charme van het oude schoolgebouw en de prachtige omgeving.
  • (Persoonlijk) leiderschap, verzuim en familieopstellingen.

Steun Stichting Cultuurpodium De Alkenaer

Door te kiezen voor een verblijf in het prachtige oude schoolgebouw in La Manille, draagt u direct bij aan de Stichting Cultuurpodium De Alkenaer. Uw verblijf ondersteunt de ontwikkeling van culturele activiteiten en evenementen in Alkmaar. Op deze manier kunt u niet alleen genieten van een onvergetelijke vakantie, maar ook uw liefde voor kunst en cultuur delen en de lokale gemeenschap ondersteunen.