Laden Evenementen

« Alle Evenementen

‘Onder het Melkbos’ Theatergroep ALKmaar (TALK)

22 november @ 20:00 22:00

‘Onder het Melkbos’ kreeg in 2020, met de prachtig, frisse vertaling van taalkunstenaar Erik Bindervoet, een nieuwe impuls. De poëzie, het woordenspel en de humor van het origineel wordt in de fantasievolle regie van Maarten Elout versterkt door knap acteerwerk en minimaal decor. Het publiek wordt anderhalf uur lang blootgesteld aan een vuurwerkshow van personages, ervaringen en observaties, en aan een orgie van virtuoos taalgebruik, die samen een ware ode vormen aan literatuur, theater en de kracht der verbeelding.

Het stuk neemt je een etmaal mee naar een klein vissersdorp aan de kust, waar je een inkijkje krijgt in de levens en intriges van de kleurrijke bewoners. Een duo vertellers sleurt je mee in de maalstroom van hun dromen, angsten, eigenaardigheden, verlangens en geheimen, waardoor je ongemerkt een beetje van ze gaat houden.

De tientallen rollen in deze voorstelling worden gespeeld door slechts twee acteurs; Linda van Pesch-van Ginneken en Nico Meurs, die zonder rekwisieten, met vijf peertjes licht, twee houten blokken en indrukwekkend spel op een paar vierkante meter het theatrale schilderij van Thomas tot leven brengen.

€15,00

De Alkenaer

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket Onder het Melkbos TALK
15,00
90 beschikbaar