Reuring in de Herreuring

Zaterdag 6 april vijf heel verschillende dichters bij Reuring, te weten: Margreet Schouwenaar, Rick Kewal Gademann, Edith de Gilde, Thijs de Lange en Jeroen van Wijk. Alle getalenteerd, de een met meer ervaring dan de ander, een piepjonge en een al iets oudere dichter, divers in stijl en optreden, maar wat een feest om naar te luisteren!
Margreet Schouwenaar komt nogmaals met haar nieuwe bundel, ‘Dat ijsberen eieren eten’, omdat bij de presentatie op 2 maart de bundels niet voorradig waren. Iedereen die toen aanwezig was, wordt daarom van harte uitgenodigd op 6 april nogmaals te komen voor haar prachtige bundel! Ook zal Margreet opnieuw enkele gedichten voordragen.
Rick Kewal Gademann is naast dichter cultuurmaker, Edith de Gilde is dichter, lid van de Haagse Kunstkring en was jarenlang verbonden aan het e-magazine voor poëzie, Meander. Thijs de Lange verrijkt sinds kort onze kaasstad met zijn literaire en andere kwaliteiten en Jeroen van Wijk is naast recensent bij het literair e-magazine Meander, dichter en kunstenaar.

Reuring is een sprankelend eigenwijs literair initiatief van schrijver Alja Spaan. Het literair platform biedt maandelijks in De Alkenaer gratis een podium aan diverse dichters, schrijvers, musici en kunstenaars.

Nog nooit eerder binnengestapt om een Reuring bij te wonen? De drempel ligt zo ongeveer een meter onder het maaiveld, dus wat houdt je tegen?

Gratis entree en reserveren is (nog) niet noodzakelijk.