Nestje Boompje Beestje

Op zaterdag 25 januari hebben we weer een hele leuke kindervoorstelling in huis.

Dan komt het theatergezelschap van Stichting Potitco de vrolijke voorstelling ‘Nestje, Boompje, Beestje’ spelen in De Alkenaer en wordt onze toch al sfeervolle salon omgetoverd tot een knusse, theatrale omgeving.

Het gezelschap bestaat uit Marieloes Koopman en Wim Dam, beiden ervaren theatermakers, die ook regelmatig optreden in de regio o.a. op scholen, in theaters en bibliotheken. De prachtige, karakteristieke, vrolijke poppen, die worden gebruikt in de voorstelling, komen van eigen hand, soms met de hulp van een beeldend kunstenaar. Omdat Wim Dam ook muzikant is ontstaat er een samenspel met muziek, waardoor de verhalen op een sprankelende wijze tot leven worden gewekt.

Koopman in het NHD: „Mijn passie is theater maken voor en met kinderen. Als je ze eenmaal mee hebt in je verhaal, dan heb je ze ook helemaal. Dan zit ik zelf ook in een andere wereld. Wij zijn voor kinderen een opstap naar de grote theaterwereld. Wim is het muzikale talent. Hij zingt, speelt gitaar en bespeelt het houten schippersklavier. We vullen elkaar volledig aan.”

Nestje, Boompje, Beestje

Een verhaal over durven, vriendschap en een heleboel beestjes.
Mama zegt dat je kunt vliegen maar…
heeft mama wel gezien hoe hoog het is en
dat er een heel eng dier onder de boom zit en
dat je nog maar net uit het ei bent en
dat je nog nooit gevlogen hebt?

Het gezelschap reist door heel Nederland en verblijft in de vakantiemaanden hoofdzakelijk op Terschelling. Gelukkig nog niet in januari, dus jullie kunnen allemaal komen kijken.

Nestje, Boompje, Beestje is een productie van Stichting Potitco. Geschikt voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar en hun (groot)ouders.

Tickets € 9,50

Om hoofd, hart en handen in evenwicht te laten zijn is kunst en cultuur van groot belang. Je leert andere ‘talen te spreken’ er komen onvermoede talenten naar boven. Kunst en cultuur inspireert, motiveert en geeft kinderen onvergetelijke ervaringen. Daarnaast geeft het ontspanning en plezier.
Kunst en cultuur maakt het leven beter! (Potitco)