Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wat gebeurde er?

17 maart @ 16:00 18:00

Voor iedere rechtgeaarde Alkmaarder dé reden om eens flink feest te vieren, 8 oktober, Alkmaars Ontzet. Het verhaal van Van der Meij, het briefje in de polsstok en de aftocht van de Spanjaarden kennen de meesten wel, maar hoe de vork nou echt in de steel zit, kan bijna niemand je vertellen. Behalve Harry de Raad, hij wel. Met zijn vorig jaar verschenen boek ‘Het beleg van Alkmaar’ onder de arm komt hij het allemaal haarfijn uitleggen.

Het wordt een enerverende middag, waarbij de aanwezige bezoekers mee worden genomen naar de vreemde en verre wereld van de zestiende eeuw, die tegelijk verrassend actueel is. Eerzucht, onverdraagzaamheid, tirannie, geweld en het verzet daartegen zijn immers van alle tijden. Voor al die rechtgeaarde, al dan niet feestvierende Alkmaarders zou dit toch verplichte kost moeten zijn?

€7,50

De Alkenaer

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket HdR
7,50
78 beschikbaar