Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Alkmaarse ondernemer Paul Geuvers / Spraakmaker (Serie)

2 maart, 2025 @ 16:00 18:00

GROEIEN IS VOORAL GÁÁN….. EN JE MEDEWERKERS MOTIVEREN

Dat stelt Paul Geuvers (1969), spraakmaker, die op 2 maart 2025 in De Alkenaer komt praten over ondernemerschap.

Tijdens zijn promotieonderzoek aan de Open Universiteit kwam hij tot de conclusie dat groei begint bij de baas. Die moet tijd besteden aan de planning voor de lange termijn en praten met zijn medewerkers.

Wat doen groeiondernemers anders dan ondernemers met een stabiele omzet? Hij werkte in de garage van zijn ouders en het bedrijf groeide heel hard. Waarom? Het behalen van serieuze groeidoelstellingen gaat alleen maar via het personeel. Eren ondernemer heeft vijf knoppen, vijf onafhankelijke variabelen, waaraan hij kan draaien en die hebben invloed op de kennis van de groeidoelstellingen en de motivatie van het personeel. En die kennis bevordert de groei. Maar het komt zelden voor dat die groeidoelstellingen bekend zijn bij het personeel.

Daar is Geuvers achter gekomen door gesprekken te houden met directeuren en medewerkers van 13 groeiers en 13 niet-groeiers. De kennis bestaat uit twee delen: kennis van het businessmodel en de kennis van wat het bedrijf binnen een paar jaar wil behalen.

Bij de groeiers is die kennis bekender. Want de medewerkers weten dan beter welke kansen ze kunnen pakken en hoe ze een bijdrage kunnen leveren aan het behalen van die doelstellingen. Daar gaan we op deze plek natuurlijk niet verder op in, maar we laten ons verder inspireren op 2 maart.

Paul Geuvers is in 2000 vanuit de garage van zijn vader begonnen met een groothandel in gereedschappen. In 2012 werd dat bedrijf aan Stanley Black + Decker verkocht. Er werkten toen vijftig mensen en het bedrijf had een omzet van zestien miljoen euro. Hi is toen aan zijn promotieonderzoek begonnen, omdat hij vanwege het concurrentiebeding twee jaar geen nieuw bedrijf mocht beginnen.

In 2014 startte hij Sympafix, dat spijkers en schroeven maakt. Het centrale Sympafix magazijn staat in Alkmaar! Verder zijn er over de wereld andere vestigingen.

€15,00

De Alkenaer

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket Paul Geuvers
15,00
90 beschikbaar