WAT GAAN WE ETEN?
Deze vraag is koren op de molen van de bekende topkok Gerard Walters.
Verhalen met een mix van humor, interessante anekdotes en belangrijke thema’s zoals ambachtelijk, heerlijk gezond eten, regionale producten en culinaire weetjes.
Zoals we van deze topkok Gerard gewend zijn wordt het publiek culinair verwend met heerlijke Franse ‘mondvermaakjes’.
Gerard Walters’ weg naar de – culinaire – top is vergelijkbaar met die van ‘de krantenjongen’. Hij begon als glazenwasser in sterrenrestaurant ‘de Deijselhof’ en daarna volgde een lange en leerzame weg naar zijn eigen restaurant ‘Akkers’ in Broek op Langedijk, waar hij 10 jaar lang de scepter zwaaide… Zijn kunde en ervaring werden beloond met een Bib Gourmand en 1 Toque in de Michelin- en Gault Millaugids.
Na ‘Akkers’ is Gerard een andere weg ingeslagen, zodat u hem nu bijvoorbeeld in De Alkenaer kunt treffen. Laat u meenemen in de culinaire wereld van nu, duurzaam, heerlijk en gezond!
Met recht ‘een culinaire avond op topniveau’, vol smakelijke verhalen, verbinding, gerechtjes, plezier en gastvrijheid!
Vol=vol