Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Stille Sneeuw

21 december @ 16:00 18:00

‘Stille Sneeuw’ is een voorstelling van filmpianist Yvo Verschoor:  Antieke kerstfilms met veel sneeuw en ijs, humor en drama, speelgoed en lekker eten.  Zou onze Bechstein-vleugel in zijn jonge jaren ooit een ‘stomme film’ hebben begeleid?

Yvo Verschoor (1966) is filmconcertpianist, begeleidt sinds 1992 stomme films, werkte ruim 25 jaar als vaste pianist bij o.a. Eye-Filmmuseum en diverse Nederlandse filmhuizen, speelde in honderden theaters en op vele film- en theaterfestivals in binnen en buitenland.
Yvo specialiseerde zich na zijn afstuderen aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag tot improvisator bij beeld. Sinds 2008 is hij actief als maker en producent van film-concert-programma’s over de geschiedenis van de stomme film en recent maakt hij voorstellingen over de bijzondere geschiedenis van zijn kleine collectie vleugels.
Yvo is sinds 2008 nauw betrokken bij het Pianola Museum, organiseerde in 2015 het Pianola Festival en werkt sinds 2017 samen met Geelvinck Muziek Museum, dat een grote verzameling oude instrumenten beheert.
Yvo is oprichter en directeur van Concertpodium Huis Midwoud.

We verwachten heel veel sneeuw en ijs rond de kerst, dus kom lekker opwarmen in De Alkenaer en maak een romantische reis terug in de tijd onder het genot van een glaasje glühwein, warme choco en kerststol.

Een glimp van Yvo Verschoor als filmpianist.

€20,00

De Alkenaer

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket Stille Sneeuw
20,00
90 beschikbaar