Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Reuring trekt de deur dicht

Nog één keer wordt er flink Reuring gemaakt in De Alkenaer.

De reislustige dichter, schrijver en levensgenieter Peter Gieselaar met zijn nieuwste werk ‘Autoweg naar toen’ neemt je mee op reis naar…, ja waarheen eigenlijk, in ieder geval naar ergens in toen. Wie de zaal altijd helemaal op zijn kop zet, is dichter Kees-Jan Sierhuis. De voormalig stadsdichter van Zaanstad noemt zichzelf dan wel ‘intrigant’; tussen haakjes mag je er zelf wel ‘zachtaardig en bescheiden’ bij bedenken. Een scherpe pen, maar niet vrij van humor.  Voor de perfecte balans zorgt de rustige muzikant Steven van der Steen, die onder de naam Earial de liefde brengt en de dagelijkse dingen van de dag beschouwt. Hij laat zich niet uit zijn evenwicht brengen.

En dan… dan gaat de deur op slot van De Alkenaer, om door Alja weer geopend te worden op de eerste zaterdag van september, want we gaan wel gewoon door, natuurlijk!

Reuring is een sprankelend eigenwijs literair initiatief van schrijver Alja Spaan. Het literair platform biedt maandelijks in De Alkenaer gratis een podium aan diverse dichters, schrijvers, musici en kunstenaars.

Vanaf 16.00 uur ben je welkom!

Gratis entree en reserveren is (nog) niet noodzakelijk.

 Kijk en luister naar Earial

Gratis

De Alkenaer & Reuring

6 juli @ 16:00 17:30