Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interview Maarten van Rossem

16 november, 2023 @ 16:00 18:00

Maarten van Rossem zal bij ons op 16 november te gast zijn bij De Alkenaer! Als onderdeel van onze reeks ‘Verhalen van de Victorie‘, sluit hij zich aan bij Ilja Leonard Pfeijffer en Adriaan van Dis als de volgende schrijver die zijn eigen werk en onderwerpen gerelateerd aan 450 jaar Alkmaars Ontzet zal bespreken tijdens een boeiend gesprek waarin gelegenheid is om vragen te stellen.

Maarten van Rossem is een bekende historicus, Amerikadeskundige, schrijver en emeritus hoogleraar. Hij staat bekend om zijn kritische en humoristische commentaar op politiek, geschiedenis en maatschappelijke kwesties. Van Rossem is regelmatig te zien in verschillende praatprogramma’s. Sinds 2008 heeft hij zijn eigen (opinie)blad, de Maarten!. Bovendien heeft hij een eigen podcast genaamd “Maarten van Rossem – De Podcast” in samenwerking met Tom Jessen. Hierin delen Maarten van Rossem en Tom Jessen hun kijk op het nieuws, de actualiteit en bespreken ze verschillende onderwerpen uit de geschiedenis.

Tijdens dit interview zal Maarten van Rossem historische en actuele maatschappelijke vraagstukken en politieke kwesties analyseren en bespreken, met zijn onderkoelde humor en enorme feitenkennis. Zijn verhalen zijn prikkelend, uitdagend, gortdroog en vlijmscherp, waardoor het een bijzonder leerzame en interessante middag wordt.

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door Alkmaar 450 jaar ontzet.

€15,00

De Alkenaer & Reuring

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar