Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interview Ilja Leonard Pfeijffer

17 september, 2023 @ 16:00 18:00

Op 17 september is Ilja Leonard Pfeijffer te gast bij De Alkenaer! In het kader van onze serie Verhalen van de Victorie is hij na Adriaan van Dis de volgende schrijver die in gesprek gaat over zijn eigen werk en thema’s die samenhangen met 450 jaar Alkmaars Ontzet.

Misschien heeft u het al gelezen – er was de laatste tijd veel aandacht voor, o.a. in NRC Handelsblad en Trouw – maar Ilja Leonard Pfeijffer publiceerde in mei zijn nieuwe roman, Alkibiades. De in Genua woonachtige schrijver heeft al meerdere succesvolle werken op zijn naam, zoals La Superba waarmee hij in 2014 de Libris Literatuurprijs won en Grand Hotel Europa. Naast zijn schrijver- en dichterschap is Pfeijffer ook classicus, wat ook te zien is in zijn nieuwe werk. Deze roman is gebaseerd op een beroemd personage uit de Oudheid.

Benut een bijzondere kans om een van Nederlands meest gelezen auteurs te horen spreken en met hem in gesprek te gaan. Koop hier snel een kaartje om aanwezig te zijn bij dit interview.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door Alkmaar 450 jaar ontzet.

€15,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar