Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interview Annejet van der Zijl

17 december, 2023 @ 16:00 18:00

Met schrijfster/historica Annejet van der Zijl wordt ons vierluik “Verhalen van de Victorie” gecompleteerd.

Als laatste deelnemer van dit project in het kader van Alkmaar Ontzet 450 jaar komt zij op 17 december naar De Alkenaer. Ze zal dan ingaan op de thema’s van dit speciale herdenkingsjaar, de 4 V’s. Oftewel Vrijheid, Verdraagzaamheid, Verscheidenheid en Verbondenheid.

Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen schrijvers van ons land. Ze schreef tot dusver zeven non-fictieboeken en één fictieboek, die allen bestsellers werden. Voor haar totale oeuvre ontving ze onder andere de Gouden Ganzenveer en de Amsterdamprijs voor de Kunst.

Naast waargebeurde misdaadverhalen en biografieën van onder anderen Annie M.G. Schmidt, Prins Bernhard en Gerard Heineken schreef Annejet van der Zijl onder meer de bestseller “Sonny Boy”, die de levensgeschiedenis van een jonge, Surinaamse student en een Hollandse, getrouwde vrouw beschrijft en “De val van Annika S.” Op dit laatste boek verschijnt in oktober het langverwachte vervolg “Rijke mensen zijn anders”.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door Alkmaar Ontzet 450 jaar

€15,00

De Alkenaer

Ritsevoort 36
Alkmaar, 1811 DP Nederland
+31 72 531 49 78
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar