Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fontana Strijkkwartet/Zondagmatinee (Serie)

16 februari, 2025 @ 14:00 16:00

Vier jonge muzikanten met een gedegen conservatoriumopleiding vormen het Fontana Strijkkwartet. Een levendig, energiek en gepassioneerd strijkkwartet dat sinds september 2021 samenwerkt.

Het ensemble bestaat uit de violisten Menno Verloop en Caspar Bellamy, altvioliste Elin Haver en de cellist Isaac Lottman. Een kwartet waarin zowel het persoonlijke als het muzikale met elkaar klikt. En, ook heel belangrijk, gedeelde ambities. Alle vier zaten ze op de Sweelinck Academie. Nu studeerden ze aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze elkaar ontmoetten voor repetities en lessen met Dmitri Ferschtman.​

Met twee violen, een viola (altviool) en cello reizen ze regelmatig af naar het buitenland en ook in eigen land hebben ze inmiddels belangrijke optredens achter de rug. Op tv bij Podium Klassiek bijvoorbeeld en op de radio bij Concertzender. En nu ook in De Alkenaer. 

€17,50

De Alkenaer

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket Fontana Strijkkwartet
17,50
90 beschikbaar