Laden Evenementen

« Alle Evenementen

‘VOLGENDE X’ Toneelvoorstelling TALK

16 mei, 2025 @ 20:00 22:00

… een ‘geestige’ tragi-komedie…

Deze bekroonde tekst uit 1993 is van de Engelse schrijver Ron Aldridge. Nico Meurs heeft het voor deze versie opnieuw vertaald en bewerkt. Het resultaat is een ‘tragi-komische solo’ van ruim een uur.

In het stuk wordt de toeschouwer meegenomen naar het schemergebied tussen leven en dood. Of zoals Shakespeare Hamlet laat zeggen:”Er is meer tussen hemel en aarde, Horatio…”

De voorstelling zit vol humor, vaart en ontroering; is zowel beklemmend, alsook grappig en diep-menselijk. Maar bovenal kent ‘VOLGENDE X’ een aantal zeer onverwachte ‘plot-twists’, die de toeschouwer op het puntje van de stoel zal laten zitten!

Korte inhoud: In ‘VOLGENDE X’ maken we kennis met een man in de wachtruimte van een ziekenhuis. Gespannen wacht hij af of zijn vrouw Maaike, in coma na een auto-ongeluk, het gaat redden. Ondertussen doodt hij de tijd met verhalen, grappen, liedjes, imitaties, anekdotes, bespiegelingen en herinneringen… En langzamerhand kom je meer en meer te weten over zijn leven en de toedracht van het ongeluk.

‘VOLGENDE X’ is een voorstelling over noodlot, dromen, wachten, liefde én ‘keepen in het 1e van AZ’!

Nico Meurs (Alkmaar, 1970) is acteur en theatermaker. In 1994 studeerde hij af aan de Toneelschool Amsterdam en is verbonden aan Theaterstichting De Blauwe Feniks en Theatergroep ALKmaar (TALK). Daarnaast is hij ook als gastacteur te zien bij andere gezelschappen.

Trailer

€15,00

De Alkenaer

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket TALK VOLGENDE X
15,00
90 beschikbaar