Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Het Alkmaars Theater Collectief: Halte Dwarsstraat (Reprise)

5 oktober @ 20:00 21:30

De bushalte in de Dwarsstraat is een ontmoetingsplaats, maar ook de plek waar tegenstellingen aan het licht komen. De spanningen in dit buurtje kunnen flink oplopen. Wie hoort er thuis en wie niet?

En wie is die zwerver die af en toe in het bushokje ligt te slapen?

Halte Dwarsstraat wordt gespeeld door Leonie Berkman, Cors van den Brink, Joke de Bruijn, Louise van Duyl, Gerda Jongejeugd, Henk Kerzaan en Jet Stam.

Regie: Nina Schelvis.

Halte Dwarsstraat is een indrukwekkende voorstelling waarin maatschappelijke problemen als uitsluiting, diversiteit en discriminatie aan de orde worden gesteld.
De voorstelling zelf duurt ca. 40 minuten waarna een discussie volgt.

Het Alkmaars Theater Collectief  (ATC) is een gezelschap, waarin acteurs, die in het verleden elders toneelervaring hebben opgedaan, zich eind 2017 hebben verenigd. De voorstellingen zijn gebaseerd op een thema en verhaallijn die de acteurs zelf hebben bedacht. Via improvisaties hebben de spelers de diverse personages tot leven gewekt.

€12,50

De Alkenaer

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket Halte Dwarsstraat Avondvoorstelling
avondvoorstelling
12,50
90 beschikbaar