Titel:      Auteur:   
Welkom Catalogi Zoeken Aanvraag Bestellen

Hulp bij het zoeken

Algemene informatie
De zoekmachine van Antiquariaat De Alkenaer biedt u verschillende mogelijkheden om op een eenvoudige manier het boek te vinden dat u zoekt. Door de velden "Titel" en "Auteur" in te vullen kunt u een boek eenvoudig op onze site terug vinden. De zoekmachine gebruikt hiervoor de EN-functie, wat inhoudt dat de resultaten moeten voldoen aan beide ingevulde velden. Laat u echter een veld leeg, dan wordt er alleen op het ingevulde veld gezocht.

Wildcards
De zoekmachine van Antiquariaat De Alkenaer staat het gebruik van de zogeheten "wildcards" toe. Dit zijn tekens met een speciale betekenis die u kunt gebruiken in uw zoekopdracht. Zo kunt u een vraagteken plaatsen ter vervanging van een karakter dat u onbekend is, of een sterretje (een asterisk) ter vervanging van meerdere tekens. Let er echter wel op dat het gebruik van deze wildcards mogelijk meer resultaten oplevert dan zonder wildcards.

Auteursnamen
Bij het invullen van auteurnamen, dient u erop bedacht te zijn dat u eerst de achternaam dient in te vullen, gevolgd door een komma en vervolgens de voornaam, voorletters, enz.